Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Na, Pannon Puma! Most akkor mi
  2008-09-17 17:22:22, szerda
 
  Na, Pannon Puma! Most akkor mi legyen, ugorgyunk?


2008.09.15.

- avagy Kardinális sorskérdésekről való csendes tűnődések -

Darab idő óta, egészen pontosan a Magyar Televízió épülete ellen intézett ostrom óta tudjuk, hogy sok egyéb más mellett, van legalább két olyan létfontosságú kérdés, melyet széles e hazában senki sem tud megválaszolni. De talán korrektebb, ha úgy fogalmazunk, hogy nem is akar. Legalábbis a politikum és a véleményformáló, ún. mainstream, azaz fősodratú média tagjai közül senki sem.
Az egyik ilyen emblematikus kérdés, melyet maga az esemény, azaz a Magyar Televízió épülete elleni ostrom vetett fel, így hangzik: Meddig tart az utcán randalírozó - no, pláne, a közlekedést akadályozó! - csürhe, és mikortól kezdődik a jogaiért bátran kiálló állampolgár, hogy ne mondjam, a szabadságharcos, uram bocsá' a forradalmár, aki veleszületett természetes erkölcsi, morális (jogi?)érzékénél fogva minden tőle telhetőt megtesz, hogy lerázza magáról a zsarnokságot?
A másik, legalább ekkora jelentőségű kérdés, most, hogy alulról jövő népi kezdeményezésnek köszönhetően immáron a társadalom nyilvánítja ki azon akaratát, hogy oszlassák fel a törvényhozást, újra aktualitást kap, talán nagyobbat, mint eddig bármikor. Hogyan küzdhetünk jogi eszközökkel egy olyan államhatalom ellen, mely magát önkényesen a jog fölé helyezte? - téteti fel velünk a kérdést az a fajta gátlástalanul cinikus és megalázóan pökhendi hányavetiség, amit Lári Fári, a végóráit élő műminiszterelnök országlás címén elővezet. Igen, jól értették, országlást írtam, és nem kormányzást.
A parlamenti pártok egymásnak vetítenek az ülésteremben, majd amikor a gombnyomogatásra kerül a sor, hanyag eleganciával segget csinálnak a szájukból. Íme, Hölgyeim és Uraim, a nagy magyar rögvalóság kis magyar parlamenti átirata.
1ügyű ígérgetők adnak elő 42-fogas amerikai fogpasztamosollyal nagy ívű mesebeszédeket meg monológokat arról, ki kinek a seggét nyalja fényesre, miközben a szájtáti bálványimádók otthon a tévékészülékek előtt a konzum-idióta létezés jótékony félhomályában isszák a nagyember minden egyes szavát. Pedig még csak ki sem kell tennünk a lábunkat Degesz uram kutyaszaros világvárosából, még csak magunk mögött sem kell hagynunk a BUTAPEST táblát, máris jelzésértékű momentumok állják az utunkat, ha élhetek ezzel a csodás képzavarral. Pattintsunk is ide íziben egy rövid híradást az Autó2 internetes honlapjáról:

,,Autókiállítás a Ligetben - Elhalasztva
A kiállítások történetében egyedülálló, az autóvásárlói tájékozódást maximálisan segítő eseményt tervezett az Auto News Kft. Az utóbbi napokban azonban több márkaképviselet is értesítette a szervezőket, hogy főként az általános autópiaci helyzetre, a rossz kilátásokra és az ezek miatt kötelező költség-csökkentésére hivatkozva visszalép. Az idő rövid, ezért a pótlásukra nincs remény."

Na, Pannon Puma! Most akkor mi legyen, ugorgyunk? Erre vajon mit lépne a parlamenti ülésteremben hanyag eleganciával észt osztogató Kóka Johnny, az 1ügyű ígérgető? Huszár f6-ot és rosálna? Gyütt a Hun Hiéna, 'oszt elkergette a Pannon Pumát, vagy mi a rosseb?
De ez csak csepp a tengerben. Nem újdonság. Megyünk lefelé megalázóba, még pediglen ezerrel.
No, mármost eleget téve a Bayer-féle relativitáselméletnek, miszerint mindig van lejjebb, ismételten felhívnám a figyelmet arra a szintén apró, ám annál fontosabb momentumra, mely szerint kis hazánk teljes jogú tagja az Európai Unió nevű szerveződésnek. Tudom, hogy ez most olyan látszatot kelt a tisztelt Olvasóban, mintha az Európai Unió már-már kényszeres rögeszmémmé vált volna, pedig higgyék meg, nem erről van szó. Csak hát állandóan eszembe juttatják, attól, hogy bebocsátást nyertünk ebbe a csodálatos Európa-házba a cselédlépcsőn át a mosókonyhába, odavalók is vagyunk, még akkor is, ha egyesek úgy kelletik magukat, mintha a szalon állandó vendégei volnának. Pedig nem azok.
Hiába húzol Armani-öltönyt a büdös bunkójára, az attól még büdös bunkó marad. Bezony ám. De ne is szaporítsuk feleslegesen a szót, íme egy rövid hír a Hír Televíziótól:

,,Nem nyilatkozhatott az uniós biztos Magyar Bálint összeférhetetlenségéről
Megakadályozta a magyar külügyi szóvivő, hogy az Európai Unió illetékese nyilatkozzon Magyar Bálint összeférhetetlenségéről. A liberális országgyűlési képviselő az egyetlen politikus az alakuló ülését tartó Európai Innovációs és Technológiai Intézet igazgató-tanácsában. 2010-től az Európai Innovációs és Technológiai Intézet hangolja össze az Európai Unió kutatási- és fejlesztési programjait és azok finanszírozását a magántőke bevonásával. Az intézet 18 tagú igazgatótanácsa a Magyar Tudományos Akadémián tartotta meg alakuló ülését, az Európai Bizottság elnöke jelenlétében. Jose Manuel Barroso fontos szerepet szán a szervezetnek az európai gazdaság versenyképességének megőrzésében.
Az igazgatótanács tagjai üzletemberek vagy akadémikusok. Egyetlen kivétellel: Magyarországot Magyar Bálint, az SZDSZ országgyűlési képviselője, az előző balliberális koalíció oktatási minisztere képviseli. A szabályok nem zárták ki politikusok jelölését, de azt előírták, hogy az igazgatótanács tagjainak függetlennek kell lenniük a politikai- és kormányzati érdektől vagy érdekeltségektől. Az Európai Unió szlovák származású oktatási biztosától, Ján Figeltől megkérdeztük volna, nem tartja-e összeférhetetlennek Magyar Bálint jelölését.
Szelestey Lajos külügyi szóvivő a Magyarország és Európa közötti távolság úgy próbálta meg szűkíteni, hogy nem hagyta válaszolni az uniós biztost. Véleménye szerint "a magyar belpolitika torzsalkodásait" nem szabad a vendégekre "vetíteni". Stábunkat Molnár Károlyhoz irányította kérdéseivel. A szocialista tudománypolitikai miniszter elmondása szerint az Európai Parlament négy szakértője tett javaslatot és döntött - mivel egyetlen magyar szervezet sem tette ezt meg."
Forrás: hírTV

Mit lehet erre mondani? Legfeljebb csak annyit, bizony, (vélemény)diktatúra ez a javából!
Ezt már csak egyféleképpen lehetett volna überelni, ha a kormányzat részéről valaki - mondjuk Daróczi szóvivő eftársúr - utána még meg is magyarázta volna a néző eftársaknak, hogy amit láttak és hallottak, asztat hogyan köll értelmezni.
Ki tudja, talán majd legközelebb?
Még mondja valaki, hogy unalmas időket élünk!
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a minap találkozott horvát barátjával, aki aszonta neki, hogy mi magyarok, tiszta hülyék vagyunk. Miért? Azért, mert ezt, ami itt náluk folyik ma, Horvátországban, Szerbiában meg pláne, nem mernék megtenni a politikusok, tized ennyiért is lámpavason végeznék.
Tudják, kicsit olyan ez, mint amikor Kalányos Winnetou, kisebbségi brácsaművész élménybeszámolót tartott a 3-as számú kórterem empatikus betegtársainak kisebbik középső lánya, Pamela, akarom mondani, Karmenka, esküvővel egybekötött lagzijáról.
,,Fővonult 24 darab pullman Mercédesz, meg kettő rohamkocsi, mer' mink romák, kicsikét hevesebb természetűek vagyunk, mint a gádzsók."
No, hát így megy ez itt a szomszédos balkáni szegletben is, ahogyan azt Bódi Lajos, művésznevén Tüdő, az erőcsávó mondaná, árnyalatnyi különbség, nincs jelentősége.
De annak van jelentősége, hogy ha lassacskán is, talán mégis csak elindul valami változás, már ami a politikai osztály viselkedéskultúráját illeti. Legalábbis reménykedjünk benne.

,,Démonizálni kell az ellenfelet, a többi nem számít - Meglepő MSZP-s vallomás -
Nyakó István kampánytechnikákról, húzásokról, műhelytitkokról, de a magyarországi helyzetről is szólt. Kifejtette: "Lényegében mindig két tábor van, az egyik lehülyéz és lopással vádol, a másik a te táborod. Nos, csak az utóbbit kell figyelembe venni, nekik kommunikálunk, őket kell megtartani, a másik oldalt úgysem lehet soha meggyőzni." Jelezte: ma már csak úgy lehet elérni eredményt a sajtón át a lakossággal való kommunikációban, ha a politikusok a bulvár médiával jó kapcsolatot ápolnak, mert ez a legolvasottabb. "Az újságíróval egymásra vagyunk utalva. Vagy adsz neki hírt, vagy kitalál ő valami hülyeséget. Nos, akkor meg tálalj inkább te valami hülyeséget neki. Ha politikát akarunk eladni és mozgósítani, azt sajnos a bulvársajtóban lehet leginkább, mégpedig rövid üzenetekkel." - összegzett. A kampányok általánosan érvényes szsabályairól akkor beszélt, amikor felmerült, hogy a romák voksai is sokszor döntőek lehetnek. Jelezte: "Minden szavazat számít. Az meg, hogy hogya n szerezzük meg, soha ne derüljön ki."
Számos kampánytrükköt is ismertetett, kifejtve például: "ha szavazásra akarjuk bírni az embereket, ellenséget kell keresni, ha nincs, akkor démonizáljunk valakit, mert ma már csak ettől mennek el az emberek voksolni."

Még hogy meglepő MSZP-s vallomás? Ugyan kérem! Mitől lenne meglepő? Hiszen már Ron Werber óta tudjuk, ha minden kötél szakad, legfeljebb majd utólag fizetik ki a cehhet. Mi meg akkor is szívunk, mint a torkos borz. Sőt! Akkor igazán!
Ma már mindent rögzítenek, szalagra vesznek, lejegyeznek. Mindenütt! Mindig! Az inkrimináló vagy kompromittáló cucc pillanatok alatt fent van a világhálón, s ha egyszer felkerült a Youtube-ra, a fogpasztához hasonlóan, amit az esetek nagy többségében már csak vért izzadva tudsz visszagyömöszölni a tubusba, a hallgatás palackjából a nyilvánosság Pandora szelencéjének felnyitásával kiszabadított infót sem lehet megállítani többé, az Isten sem menti meg a meggondolatlan vagy bután együgyű politikust attól, hogy önálló életre keljen, és kínosabbnál kínosabb perceket szerezzen.
Nyakó és Újhelyi urak most bebuktak? Na és? - rántana egyet a vállán a szintén végóráit élő egykori rosztovi klasszikus. Számít ez bármit is? Az égadta világon semmit. Ők ugyanis tudják, merik és teszik.
Mi meg nem.
Tudják, hogy (most még) tehetik. Éppen ezért meg is teszik. Éppen ezért merik megtenni.
Ha lassacskán is, talán mégis csak elindul valami változás, írtam néhány sorral ezelőtt. És a kulcsszó itt a talán. Mert az esetlegességből csak akkor lesz bizonyosság, s ezért van az, hogy a dolog nagyobbik részben rajtunk áll, ha a nép, az istenadta nép végre hajlandó nemet mondani. Végre felhagy a szájtáti bálványimádással, a tekintélyen alapuló manipuláció feltétlen elfogadásával. A nagyember aszonta, hogy ez így van, akkó' egész biztos, hogy az úgy is van! Punktum! Azt írta az újság, akkó' biztos igaz! Nem vót benne a tévében, akkor meg sem történt, hazugság! Vagy a nagyember máshogy mondta, akkor biztos, hogy nem mondtak igazat stb.
Manapság már csak fekete afrikai diktatúrák végelgyengüléseinek közepette találkozhatunk több évtizede regnáló ,,nemzetvezetőkkel" (lásd: Gy.F.: ,,Én tudom, mi a jó ennek az országnak!" Hidd el Fecó, én is!). Jó lenne végre felhagynunk nekünk is a hosszú évekre bebetonozott és elmozdíthatatlan idolokba vetett rajongásunknak. Meg annak is, hogy mindig és mindenkor csak és kizárólag ugyanaz a szűk csoport és senki más, lehet az igazság kizárólagos letéteményese, aki egyedül képes arra, hogy irányt mutasson, merre tovább. Ilyen egész egyszerűen nincs! És ezt végre tudomásul kéne vennie, mind a Franciscó által központilag, és médiailag tömeghülyített, létminimum alsó szélén tengődő kisnyugdíjasoknak ugyanúgy, mint a Viktor király legnagyobb rajongói táborának számító, a Fideszért talán még a nyugdíjukat is feláldozni kész polgári körös szabadcsapatoknak is.
Semelyik párt nem enged új és friss arcokat a hatalom közelébe, mert akkor a jelenleg regnáló politikum tagjairól azonnal kiderülne, hogy az ő idejük lejárt. Jöjjenek végre a civil szféra jelöltjei és a valóban függetlenek!
Mikortól kezdődik a jogaiért bátran kiálló állampolgár, hogy ne mondjam, a szabadságharcos, uram bocsá' a forradalmár, aki veleszületett természetes erkölcsi, morális (jogi?)érzékénél fogva minden tőle telhetőt megtesz, hogy lerázza magáról a zsarnokságot? Talán akkortól, amikor a társadalom, először a jog eszközeivel, az írott törvények által biztosított lehetőségeit felhasználva állandó nyomás alá helyezi a politikumot és a szolgalelkületű ölebmédiát szűnni nem akaró, s állandóan megújuló kezdeményezésivel. Kitartó és fáradhatatlan tevékenységével bizonnyal elérhető az, amit a végletekig erodálódott politikai osztály nem képes, vagy talán most már nem is akar megvalósítani, az ország helyzetének, az emberek életének jobbítása.
Ahhoz, hogy ezeket a cselekedeteket siker koronázza, a legnagyobb változásra nekünk, embereknek van szükségünk. Ha mi magunk nem emeljük fel az igényszintünket, nem növeljük az elvárásainkat a majdan megválasztandó politikusainkkal szemben, nem számoltatjuk el őket, semmi sem fog változni. Nekünk magunknak kell tehát a változás élére állnunk! Mert csak így küzdhetünk egy olyan államhatalom ellen, mely magát önkényesen a jog fölé helyezte. Ha pedig a jog már nem segít, s nem marad más lehetőség a társadalom számára, minden lehetséges módot meg kell ragadnunk arra, hogy ezt a zsarnoki hatalmat visszarángassuk, először a jog talajára, a felelősöket pedig a porba sújtva, végül elküldjük őket oda, ahova valók, a történelem szemétdombjára.
Javaslom, Önök is tűnődjenek el néha napján bizonyos kardinálisnak tűnő sorskérdéseken! Meglátják, utána sokkal jobban fogják érezni magukat!
Isten áldja Magyarországot!


A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu
FÚSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bálványimádással, műminiszterelnök, politikusainkkal, érdekeltségektől, nemzetvezetőkkel, élménybeszámolót, gombnyomogatásra, elmozdíthatatlan, kezdeményezésnek, műhelytitkokról, igazgatótanácsa, igényszintünket, tevékenységével, horvátországban, véleményformáló, torzsalkodásait, szolgalelkületű, esetlegességből, nyilatkozhatott, szabadságharcos, kommunikációban, finanszírozását, márkaképviselet, visszarángassuk, sorskérdésekről, kampánytrükköt, bulvársajtóban, megválasztandó, meggondolatlan, magyarországot, találkozhatunk, igazgatótanács, cselekedeteket, sorskérdéseken, tévékészülékek, betegtársainak, egyik ilyen, utcán randalírozó, közlekedést akadályozó, jogaiért bátran, társadalom nyilvánítja, olyan államhatalom, parlamenti pártok, gombnyomogatásra kerül, nagy magyar, seggét nyalja, szájtáti bálványimádók, tévékészülékek előtt, konzum-idióta létezés, nagyember minden, lábunkat Degesz, csodás képzavarral, Pannon Puma, Magyar Televízió, Lári Fári, Auto News Kft, Kóka Johnny, Pannon Pumát, Európai Unió, Magyar Bálint, Európai Innovációs, Technológiai Intézet, Magyar Tudományos Akadémián, Európai Bizottság, Jose Manuel Barroso, Magyarországot Magyar Bálint, Szelestey Lajos, Stábunkat Molnár Károlyhoz, Európai Parlament, Kalányos Winnetou, Bódi Lajos, Meglepő MSZP-s, Nyakó István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  képre írva  Alvó cica  Gondolatok az életről és szere...  S a dalok tanulsága  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Esti kép  Beney Zsuzsa - Sirató  Gaál Viktor gondolata  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Fodor Ákos költő,  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Alvó cica  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Gizike bar...  Bella István: Zsoltár  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Esti kép  Föld napja április 22  György napra  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A hét szűk esztendő  Beney Zsuzsa - Tavasz  A fenyő nem szép fa, (...)  Mindenünk, amink van, amit sze...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Életművészet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztina b...  A Gömb  A végzet az  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Nehezen engedem  Szép estét kedves látogatóimna...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  képre írva  Ébredj 
Bejegyzés Címkék
egyik ilyen, utcán randalírozó, közlekedést akadályozó, jogaiért bátran, társadalom nyilvánítja, olyan államhatalom, parlamenti pártok, gombnyomogatásra kerül, nagy magyar, seggét nyalja, szájtáti bálványimádók, tévékészülékek előtt, konzum-idióta létezés, nagyember minden, lábunkat Degesz, csodás képzavarral, rövid híradást, kiállítások történetében, autóvásárlói tájékozódást, utóbbi napokban, általános autópiaci, rossz kilátásokra, ezek miatt, pótlásukra nincs, parlamenti ülésteremben, 1ügyű ígérgető, figyelmet arra, szintén apró, tisztelt Olvasóban, csodálatos Európa-házba, szalon állandó, büdös bunkójára, uniós biztos, magyar külügyi, liberális országgyűlési, egyetlen politikus, alakuló ülését, magántőke bevonásával, európai gazdaság, igazgatótanács tagjai, előző balliberális, igazgatótanács tagjainak, uniós biztost, magyar belpolitika, szocialista tudománypolitikai, kormányzat részéről, néző eftársaknak, minap találkozott, 3-as számú, szomszédos balkáni, erőcsávó mondaná, politikai osztály, magyarországi helyzetről, egyik lehülyéz, utóbbit kell, másik oldalt, lakossággal való, bulvár médiával, újságíróval egymásra, bulvársajtóban lehet, kampányok általánosan, romák voksai, emberek voksolni, torkos borz, inkrimináló vagy, fogpasztához hasonlóan, esetek nagy, hallgatás palackjából, nyilvánosság Pandora, meggondolatlan vagy, szintén végóráit, égadta világon, esetlegességből csak, dolog nagyobbik, szájtáti bálványimádással, tekintélyen alapuló, nagyember aszonta, nagyember máshogy, hosszú évekre, szűk csoport, igazság kizárólagos, hatalom közelébe, jelenleg regnáló, civil szféra, valóban függetlenek, írott törvények, szolgalelkületű ölebmédiát, végletekig erodálódott, ország helyzetének, emberek életének, cselekedeteket siker, legnagyobb változásra, majdan megválasztandó, változás élére, társadalom számára, zsarnoki hatalmat, felelősöket pedig, porba sújtva, történelem szemétdombjára, szocialista nagyváros, bálványimádással, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.